Grondwerk bedrijf Klomp

Bij Klomp verstaan we onder grondwerk de meest uiteenlopende grondwerkzaamheden die we uitvoeren in opdracht van particulieren, overheidsinstanties en bedrijven.

Dankzij onze ervaring, vakkundige medewerkers en een modern machinepark, kunnen wij u op het gebied van grondwerk zeer goed helpen. Wilt u grond laten spitten, fundaties laten aanvullen of uitgraven, grond laten egaliseren of bijvoorbeeld grond bouwrijp laten maken? Bij Klomp staan we voor u klaar om de grondwerkzaamheden vakkundig en professioneel uit te voeren.

Grondwerken | Klomp Machineverhuur

Grondwerk vakkundig uitgevoerd

Op het gebied van grondwerk gaan wij ‘grondig’ te werk zodat u verzekerd bent van een professionele uitvoering van uw grondwerk opdracht. Vaak is grondwerk het begin van een veelomvattende klus. De bouw van een nieuw kantoor, huis of schuur start altijd met grondwerk. Daarom is het zo belangrijk dat het grondwerk zorgvuldig en goed voorbereid wordt uitgevoerd.

Klomp staat garant voor een goed eindresultaat. Alle werkzaamheden worden vooraf uitgebreid met u besproken zodat voor alle betrokkenen duidelijk is wat er precies gaat gebeuren. Dan zorgen wij voor een plan van aanpak waarbij de inzet van de juiste vakmensen en de juiste materialen voor een goed resultaat zorgen. Klomp heeft een uitgebreid en modern machinepark in eigen beheer waarmee elke grondwerk opdracht zo goed en zorgvuldig mogelijk kan worden uitgevoerd.

Grondwerk voor bedrijven en particulieren

Bij Klomp werken we in opdracht van zowel bedrijven als particulieren. Of het nu grote of kleine projecten betreft, wij garanderen altijd een perfecte kwaliteit voor iedere klant. Onze uitgebreide, (maatwerk) dienstverlening verlenen wij bovendien tegen een eerlijk tarief. Zodra wij met u besproken hebben wat voor grondwerkzaamheden wij mogen verrichten en hoe wij dit aan gaan pakken, zult u merken dat u van A tot Z ontzorgd wordt.

Wij voeren alle grondwerkzaamheden zelf uit met ervaren medewerkers en gebruiken daarbij ook eigen (graaf)machines. Bovendien werken wij met één contactpersoon. Door onze korte communicatielijnen kunnen we uw opdracht snel en vakkundig uitvoeren waarbij we er alles aan doen om gemaakte afspraken na te komen.

Grondwerken bij Klomp Machineverhuur bakel

Welke grondwerkzaamheden kunnen wij verrichten?

Als het om grondwerk gaat, gaan wij geen uitdaging uit de weg. Dankzij een jarenlange ervaring op het gebied van grondwerk, kunnen wij u een zeer complete dienstverlening aanbieden. Of het nu gaat om het bouwrijp maken van grond, egaliseren, renoveren, frezen of spitten. Wij staan voor u klaar met de juiste mensen en het beste materieel. Zo willen wij aan elke opdracht op het gebied van grondwerk voldoen door goed werk op te leveren met service op maat.

Grondwerk offerte aanvragen

Wat u ook gedaan wilt hebben op het vlak van grondwerk: wij staan voor u klaar. Natuurlijk kunt u altijd uw wensen en ideeën aan ons voorleggen. Wij zullen dan bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast kunnen wij u uiteraard van een persoonlijk advies voorzien. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook direct een offerte bij ons aanvragen. Een offerte voor grondwerk is kosteloos en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Klomp bv Bakel, voor elk bouwproject!

Vandaag de dag is Klomp een veelzijdig bedrijf met een zeer modern en uitgebreid machinepark. Samen met een team wordt een grote groep (vaste) klanten bediend die Klomp kunnen waarderen om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de geleverde diensten.

  • Ontzorgen van bouwproject
  • Persoonlijk contact
  • 30+ jaar ervaring
  • Container 24 uur levering
  • Eigen transport
  • Vakspecialisten