Sloopwerk bedrijf Klomp

Sloopwerk vergt meer kennis en kunde dan u op het eerste gezicht zou denken. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en netjes werkende partij, dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Wij zijn een sloopbedrijf dat u alle werkzaamheden rondom de sloop op professionele wijze uit handen neemt. Zo weet u zeker dat een team van ervaren slopers op een verantwoorde en veilige wijze met uw klus bezig is en een soepel sloopproces is gegarandeerd.

Sloopwerken | Klomp machineverhuur

Slopen met oog voor kwaliteit en veiligheid

Wat u ook te slopen heeft, voor ons maakt het geen enkel verschil. Wij slopen huizen, schuren, fabrieken of kantoorpanden in opdracht van particuliere- en zakelijke opdrachtgevers. Daarbij verzorgen we het gehele sloopproces waarbij we gebruik maken van professionele en hoogwaardige apparatuur. Vanaf de voorbereiding en inventarisatie tot aan de oplevering van het sloopwerk, zorgen wij voor een soepel verloop van het sloopproces. Uiteraard houden wij ons gedurende de sloop aan alle normen en regels voor veiligheid en milieu.

Aangezien sloopwerk onvermijdelijk tot overlast leidt en er risico is op schade, zorgen wij er voor dat de omgeving zo min mogelijk overlast zal ervaren. Met de juiste methodes en het juiste materiaal gaan we overlast tegen. En dankzij ‘precisiesloop’ voorkomen we schade aan omliggende gebouwen. Op deze manier willen wij uw sloopklus veilig en verantwoord laten verlopen!

Klomp Sloopwerken Brakel

Sloopwerken | Brakel Machineverhuur Klomp

Ontdek zelf de werkwijze van Klomp bij elke sloopklus

Een sloopklus start bij Klomp altijd bij met een persoonlijke kennismaking en een grondige inventarisatie en inspectie van het te slopen object. Daarna volgt een uitgewerkte offerte. Na akkoord, plannen wij uw sloopklus in en begeleiden we het gehele project van aanvang tot oplevering. Zo heeft u er verder geen omkijken meer naar en zorgen wij dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Meer weten? Neem dan contact met ons op. Dan komen wij graag bij u langs om uw sloopklus te bespreken.

Klomp bv Bakel, voor elk bouwproject!

Vandaag de dag is Klomp een veelzijdig bedrijf met een zeer modern en uitgebreid machinepark. Samen met een team wordt een grote groep (vaste) klanten bediend die Klomp kunnen waarderen om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de geleverde diensten.

  • Ontzorgen van bouwproject
  • Persoonlijk contact
  • 30+ jaar ervaring
  • Container 24 uur levering
  • Eigen transport
  • Vakspecialisten