Bij Klomp huur je altijd een geschikte machine

Wilt u dat uw klus met het beste materiaal wordt geregeld? Bij ons kunt u rekenen op de inzet van professionele machines inclusief vast machinisten of chauffeurs. Zij kennen de machines als geen ander en hebben royale ervaring met het gebruik ervan. Bovendien zijn onze medewerkers in het bezit van het VCA Certificaat. Hierdoor kunnen wij uw klus snel, goed en efficiënt uitvoeren.

De mogelijkheden om een (graaf)machine in te zetten, zijn welhaast oneindig. Of het nu gaat om het graven van sleuven en bouwputten met een mobiele graafmachine of juist met een minigraver een terras of trottoirband leggen, struiken en bomen snoeien of het sorteren en transporteren van afval, Klomp heeft een passende oplossing.

Kies voor een machine die past bij uw klus

Om een opdracht succesvol te laten verlopen, staat aan de basis van elke goed geklaarde klus een ervaren machinist met een geschikte machine. Elke machine uit onze verhuurvloot is breed inzetbaar en heeft een hoge productiviteit in combinatie met optimaal bedieningsgemak.

Elke machine die u bij ons huurt, verkeert in absolute topconditie en wordt bestuurd door een ervaren machinist/chauffeur. Voor extra zekerheid kunt u er van op aan dat kraanboekkeuringen van de machines en keuringsbewijzen van hijsmateriaal aanwezig zijn. Een machine huren is bovendien veel goedkoper dan kopen en u draagt op deze manier een steentje bij aan een duurzame inzet van machines.

Royale aanbod van machines

Naast een rups graafmachine (24 ton), mobiele graafmachines (tot 18 ton), loaders (tot 17 ton) en minigravers (van 1 tot 6,5 ton), biedt Klomp ook vrachtauto’s, een tractor en trilplaten aan voor de verhuur. Ook voor ondersteunend materiaal als 3D GPS systemen, een hydraulische sloophamer, overdruk units, buizenleggers, aandrukrollen of een hydraulische grondboor voor een mobiele kraan kunt u op ons rekenen. Voor het zagen van beton en asfalt hebben wij de beschikking over een vloerenzaag. Een stroom-aggregaat, vuilwaterpomp en 2 assige afschotlasers met 700 meter bereik, maken het aanbod compleet.

Meer weten over machineverhuur?

Wilt u meer informatie over onze machines of advies bij de inzet van machines op uw klus? Neem dan gerust contact met ons op! Wij beantwoorden uw vragen graag en informeren u geheel vrijblijvend over de beschikbaarheid en inzet van de machines.

Klomp bv Bakel, voor elk bouwproject!

Vandaag de dag is Klomp een veelzijdig bedrijf met een zeer modern en uitgebreid machinepark. Samen met een team wordt een grote groep (vaste) klanten bediend die Klomp kunnen waarderen om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de geleverde diensten.

  • Ontzorgen van bouwproject
  • Persoonlijk contact
  • 30+ jaar ervaring
  • Container 24 uur levering
  • Eigen transport
  • Vakspecialisten